Magyar l Deutsch l English
Facebook
 
 

Újabb elsimerés szállodánknak, Magyar Turizmus Minőségi Díj


Most egy igazán örömteli hírt szeretnénk megosztani Önökkel.
A Hubertus-Hof Étterem immár másodszorra is elnyerte a Magyar Turizmus Minőségi Díjat.
Az idei évtől azonban már a Hubertus-Hof Szálloda is büszkélkedhet ezzel a megtisztelő címmel.
Az elsimerés a Hubertus-Hof Szálloda*** és Étterem részére a 2012-től 2014-ig tartó időszakra szól, amely időalatt bármikor titkos ellenőrzést tarthat a szakmai zsűri.

A díj, amelyet a Hubertus-Hof Étterem először 2008-ban nyert el, garanciát ad arra, hogy az adott szolgáltató valóban megfelel
a kategóriáján belül elvárható követelményeknek mind a vendégek, mind pedig a szakma elvárásainak figyelembevételével.
Somogy megyében egyedüliként a Hubertus-Hof Étterem, országos szinten pedig mindössze 14 étterem található a Magyar Turizmus Minőségi díjazottak között.
A Magyar Turizmus Minőségi Díjazottak teljes listáját itt lehet letölteni.
A hivatalos díjátadóra március 1-jén kerül sor a Budapesti Utazás Kiállításon.

Köszönjük az Önök bizalmát is!

 

Sajtóhír:

A minősítés jelenleg az éttermekre és a szállodákra határoz meg kritériumokat, de ezt ki kell szélesíteni az iparág egyéb területeire, így például a taxi társaságokra és az utazási irodákra is - erről Horváth Gergely, a Magyar Turizmus Zrt. vezérigazgatója beszélt. A minisztérium főosztályvezetője ismertette azt is, hogy az Európa Tanács munkacsoportot hozott létre az unión belüli egységes minősítés kidolgozására, hogy ezzel is vonzóbb legyen a közös térség az idegenforgalom számára. A két év múlva bevezetendő egységes minősítést csak azok nyerhetik majd el, akiknek van saját nemzeti minősítési rendszerük - tette hozzá Nemes Andrea.

A magyar minősítési rendszer 2006 óta él, eddig - a mintegy 800-ból - 121 szálloda, továbbá 26 étterem nyerte el a díjat - erről Trencsényi Mariann, a Magyar Turizmus Minőségi Díj projektigazgatója beszélt. Az iroda a Magyar Turizmus Zrt. keretében működik. Az évente meghirdetendő minősítés menete az, hogy a jelentkezők részletes kérdőívet töltenek ki, az iroda pedig inkognitóban ellenőrzi a jelölteket. A végső döntést szakértők, szakmai szervezetek, valamint a Magyar Turizmus Zrt. bevonásával hozza meg az iroda. A minőséget szimbolizáló Q-jel használata 3 évre szól, de közben legalább egyszer utóellenőrzést tart az iroda, és meg is vonhatja a logo használatát.

Idén 2 étteremnek és 17 szállodának hosszabbította meg a zsűri az egyszer már elnyert Q-jelet. További 6 szálloda és egy étterem pedig először kapta meg az elismerést a Magyar Turizmus Minőségi Díjat. A minősített szállodák 60 százaléka tartozik valamely láncba, a többi önálló. A minősítéseket (Magyar Turizmus Minőségi Díjat)  az Utazás Kiállításon vehetik át a díjazottak. Az éttermek közül az egyetlen első alkalommal minősített a hegyeshalmi Paprika csárda, míg a balatonfenyvesi Hubertus-Hof étterem és a domonyvölgyi Lázár Lovaspark már másodszor nyerte el a Q-jelet, a Magyar Turizmus Minőségi Díjat. A szállodák közül első alkalommal került fel a listára a balatonfenyvesi Hubertus-Hof Szálloda, míg a hosszabbítók között szerepel a budapesti Hilton és a Hotel Helia, továbbá a siófoki Hotel Azúr és a hévízi Hotel Carbona is.

(MTI - fidesz.hu)
 
 
 
Magyar Turizmus Minőségi Díj, Hubertus-Hof Szálloda*** és Étterem, Balatonfenyves
<< vissza

   


TERRA-PANNONIA
Angus marhahaús, hidegen sajtolt repceolaj és házi készítésű gyümölcslekvárok
Prémium minőségű termékek

 

   bővebben >>


Szállodánk a nemzetközileg elismert HOTELSTARS UNION követelményei szerint 3 csillagos minősítést kapott.

   


   


   

               Feliratkozás hírlevélre

Név*:
E-mail:
Mit kap cserébe?
      - A legjobb ajánlatokat első kézből
      - Akciók, hírek, meghívók
 
Impresszum   l    Adatvédelem   l    Sajtószoba   l    Útvonaltervező   l    Híreink   l       l    Mobile
 
Aktualis promóció
Kapcsolat
Programajánló
 
Nagyberek túra
Gyermekeknek
Ajándékutalvány
 
Hubertus Agráripari Bt.
Vadászati lehetőség
Receptek

 
Partnereink
Jogi nyilatkozat
Ajánlatkérés
H-8646 Balatonfenyves, Nimród u. 1.
Tel.: (+36 85) 560 930 . Fax: (+36 85) 560 271
hubertus-hof@hubertus.hu
balatonfenyves hotel étterem szállás szálloda konferencia wellness