2025. november 7-16.
Angebot zum Martingstag
Leves/Suppe
Márton-napi libaleves, házi grízgaluska
Martinsganssuppe mit hausgemachten Grießklößchen
Előétel/Vorspeise
Pirított libamáj, kovászos kenyér
Gebratene Gänseleber auf Sauerteigbrot
Főétel/Hauptspeise
Sólet, libaszárnypecsenye, főtt tojás
Sholet mit geschmortem Gänseflügel und gekochtem Ei
Sült libacomb, káposztás gnocchi, burgonya velouté
Geschmorte Gänsekeule, Kraut-Gnocchi und Kartoffel velouté
Desszert
Lúdláb szelet
„Lúdláb “-Schnitte (ungarische Schokoladen-Biskuittorte)
A részvétel asztalfoglaláshoz kötött!
(+36) 85 560 930
A vacsora ára: 25 900 Ft/fő
Üdvözlő
Waldorf saláta, grillezett kecskesajt
Fecske fehér 24’
Hideg előétel
Libamáj, kakukkfüves zöldalma, kalács
Sauvignon Blanc 24’
Meleg előétel
Marhapofa, szarvasgombás burgonyapüré, savanyított hagyma
Sessio 21’
Főétel
Wellington bélszín, cékla, rukkola
Páva 22’
Desszert
Körtés crumble, vaníliafagylalt, bogyós gyümölcsök
Loliense fehér 24’
A balatonfenyvesi Hubertus Hof Landhotel és Étterem egész éves nyitva tartással és á la carte étteremmel várja vendégeit, fenntartható gazdálkodásból származó kínálattal. Étlapunkon a saját tenyésztésű, szabad tartású Angus marha specialitások dominálnak, melyek egyedi ízvilágát házi fűszerkertünk és burgonyánk is gazdagítja. Nagy hangsúlyt fektetünk a szakmai programokra is: évszakhoz, ünnepkörhöz kapcsolódó workshopokkal várjuk az érdeklődőket, például karácsonykor bejgli, húsvétkor kalács készítő műhellyel készülünk. Wellness részlegünkön medence, szaunák, masszázs és TechnoGym szoba segíti a testi-lelki felfrissülést, az aktív kikapcsolódás után pedig a tágas standard -és családi szobák, prémium lakosztályok biztosítanak teljes körű kényelmet vendégeink számára. Szállás vagy asztalfoglalás a recepción: (+36) 85 560 930, hubertus-hof@hubertus.hu