A négycsillagos Hubertus Hof Landhotel & Restaurant adventi vásárral, Mikulással, ünnepi menüvel és hangulatos karácsonyi fotózással is várja vendégeit a december 5-6-7-i hétvégén!

December 6. szombat
14.00-18.00
KARÁCSONYI VÁSÁR ÉS A MIKULÁS ÉRKEZÉSE

Anga műhely: kézzel készített ruhák és sálak
Buza Barnabás: kézműves termékek
Som Szörp: őstermelői szörpök, lekvár
BHI a gyertyás lány: egyedi gyertyák
Krisz Ceramica: kézzel készített kerámiák
A mi kis kertünk: őstermelői szörp és lekvár
Melindula Levendula: őstermelői levendula (méz, gyertya)
Virágnak Világa-Lovizer Virág kézzel készített használati tárgyak (kulacs,táska)
Erdélyi Ernő festőművész, Erdélyiné Krizsán Márta kézműves

Forró italok, aprósütemények, streetfood kínálat: Fish and chips, tépett húsos tortilla, gofri

16.00 órakor ÉRKEZIK A MIKULÁS! 🙂
.....................

December 5-6-7,
KARÁCSONYI FOTÓZÁS ünnepi díszbe öltözött kandallónk előtt
a @Guerinis csapatával (időpont foglalás szükséges!)

30 perc, 10 szerkesztett kép, 45.000 Ft
További információ és bejelentkezés:
grazmelphoto@gmail.com
+3620 475 2959
......................

December 5-6-7.
MIKULÁS MENÜ

Leves
Balatonfenyvesi halleves, szürkeharcsa és pontyfilé
Gesztenyés sütőtökkrémleves, pirított tökmag, balatonlellei tökmagolaj

Főétel:
Stroganoff bélszíncsíkok, tagliatelle
Angus töltöttkáposzta pirított szalonnával, tejfölhab
Grillezett fogasfilé „karfiolrizottó” téli sültzöldségekkel
Grillezett kecskesajt „karfiolrizottó” téli sültzöldégekkel

Desszert:
Narancsos Créme brulée karamelizált gesztenyével
Mákos rakott rizstészta, meggy, vanília

December 31-én, 18.00 órai kezdettel 6 fogásos gálavacsorával várjuk vendégeinket! Búcsúztassák az óévet egy különleges gasztronómiai élménnyel a Hubertus Étteremben!

Menüsorunkban egyaránt szerepelnek a saját tenyésztésű, prémium Terra Pannonia angus marhahúsból készült ételek, a könnyedebb, hal, rák és kagyló fogások valamint a hozzá illő borok, szimfóniába rendezve az egymással harmonizáló ízeket.

A szilveszteri gálavacsora ára 23.900 Ft/fő, borsorral kiegészítve 27.900 Ft/fő

Asztalfoglalás minden esetben szükséges: +36 85 560 930

A 6 fogásos menüsor:

Amuse bouche

  • Szent Jakab-kagyló, Ciderben érlelt alma-kaviár véreshurka krokettel
  • Légli Brut

Hideg előétel

  • Mangalicaterrine mustármagos burgonyasalátával, lencseropogós
  • Tóthborbirtok Rajnai Rizling

Leves

  • Angus marhahúsleves, sváb ravioli, zöldségek
  • Konyári Loliense fehér

Meleg előétel

  • Filézett fogas királyrákkal, barna vajas karfiolpürével, Julienne-zöldségek, sáfrányos velouté
  • Pátzay Chardonnay

Főétel

  • Angus bélszín rossini, sült kacsamájjal, gratin burgonya, ördögszekér gomba,vadbrokkoli, madeira jus
  • Ikon Cabernet Franc

Desszert

  • Csokoládés Ekler, pezsgőkrémmel
  • Hubertus Blanc de Noir

Asztalfoglalás minden esetben szükséges: +36 85 560 930

Egész évben vár a Hubertus szálloda és étterem!

A balatonfenyvesi Hubertus Hof Landhotel és Étterem egész éves nyitva tartással és á la carte étteremmel várja vendégeit, fenntartható gazdálkodásból származó kínálattal. Étlapunkon a saját tenyésztésű, szabad tartású Angus marha specialitások dominálnak, melyek egyedi ízvilágát házi fűszerkertünk és burgonyánk is gazdagítja. Nagy hangsúlyt fektetünk a szakmai programokra is: évszakhoz, ünnepkörhöz kapcsolódó workshopokkal várjuk az érdeklődőket, például karácsonykor bejgli, húsvétkor kalács készítő műhellyel készülünk. Wellness részlegünkön medence, szaunák, masszázs és TechnoGym szoba segíti a testi-lelki felfrissülést, az aktív kikapcsolódás után pedig a tágas standard -és családi szobák, prémium lakosztályok biztosítanak teljes körű kényelmet vendégeink számára. Szállás vagy asztalfoglalás a recepción: (+36) 85 560 930, hubertus-hof@hubertus.hu