December 6. szombat
14.00-18.00
KARÁCSONYI VÁSÁR ÉS A MIKULÁS ÉRKEZÉSE
Anga műhely: kézzel készített ruhák és sálak
Buza Barnabás: kézműves termékek
Som Szörp: őstermelői szörpök, lekvár
BHI a gyertyás lány: egyedi gyertyák
Krisz Ceramica: kézzel készített kerámiák
A mi kis kertünk: őstermelői szörp és lekvár
Melindula Levendula: őstermelői levendula (méz, gyertya)
Virágnak Világa-Lovizer Virág kézzel készített használati tárgyak (kulacs,táska)
Erdélyi Ernő festőművész, Erdélyiné Krizsán Márta kézműves
Forró italok, aprósütemények, streetfood kínálat: Fish and chips, tépett húsos tortilla, gofri
16.00 órakor ÉRKEZIK A MIKULÁS! 
.....................
December 5-6-7,
KARÁCSONYI FOTÓZÁS ünnepi díszbe öltözött kandallónk előtt
a @Guerinis csapatával (időpont foglalás szükséges!)
30 perc, 10 szerkesztett kép, 45.000 Ft
További információ és bejelentkezés:
grazmelphoto@gmail.com
+3620 475 2959
......................
December 5-6-7.
MIKULÁS MENÜ
Leves
Balatonfenyvesi halleves, szürkeharcsa és pontyfilé
Gesztenyés sütőtökkrémleves, pirított tökmag, balatonlellei tökmagolaj
Főétel:
Stroganoff bélszíncsíkok, tagliatelle
Angus töltöttkáposzta pirított szalonnával, tejfölhab
Grillezett fogasfilé „karfiolrizottó” téli sültzöldségekkel
Grillezett kecskesajt „karfiolrizottó” téli sültzöldégekkel
Desszert:
Narancsos Créme brulée karamelizált gesztenyével
Mákos rakott rizstészta, meggy, vanília
Menüsorunkban egyaránt szerepelnek a saját tenyésztésű, prémium Terra Pannonia angus marhahúsból készült ételek, a könnyedebb, hal, rák és kagyló fogások valamint a hozzá illő borok, szimfóniába rendezve az egymással harmonizáló ízeket.
A szilveszteri gálavacsora ára 23.900 Ft/fő, borsorral kiegészítve 27.900 Ft/fő
Asztalfoglalás minden esetben szükséges: +36 85 560 930
A 6 fogásos menüsor:
Amuse bouche
Hideg előétel
Leves
Meleg előétel
Főétel
Desszert
Asztalfoglalás minden esetben szükséges: +36 85 560 930
A balatonfenyvesi Hubertus Hof Landhotel és Étterem egész éves nyitva tartással és á la carte étteremmel várja vendégeit, fenntartható gazdálkodásból származó kínálattal. Étlapunkon a saját tenyésztésű, szabad tartású Angus marha specialitások dominálnak, melyek egyedi ízvilágát házi fűszerkertünk és burgonyánk is gazdagítja. Nagy hangsúlyt fektetünk a szakmai programokra is: évszakhoz, ünnepkörhöz kapcsolódó workshopokkal várjuk az érdeklődőket, például karácsonykor bejgli, húsvétkor kalács készítő műhellyel készülünk. Wellness részlegünkön medence, szaunák, masszázs és TechnoGym szoba segíti a testi-lelki felfrissülést, az aktív kikapcsolódás után pedig a tágas standard -és családi szobák, prémium lakosztályok biztosítanak teljes körű kényelmet vendégeink számára. Szállás vagy asztalfoglalás a recepción: (+36) 85 560 930, hubertus-hof@hubertus.hu